KAYSERİ / TALAS - ŞEHİT BURHAN KAPLAN İLKOKULU

Nis

Okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından  gerçekleştirilecek olan "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" kutlamaları 23.04.2024 Salı günü saat  09:30  - 11:00  arasında okul bahçemizde yapılacak  olup, tüm velilerimiz davetlidir.

Mrt

On bir ayın sultanı RAMAZAN ayı geldi.11:03.2024 tarihinden 10-04-2024 tarihine kadar oruç ayı olarak bilinen RAMAZAN ayında oruç ibadeti ve diğer ibadetlerimizi ihya edeceğiz. RAMAZAN ayının; başta ülkemize ve tüm İslam alemine  bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini diler, savaşların bittiği insanların barış içinde yaşadığı  bir dünya dileklerimizi sunarız.

Mrt

Okulumuzda uygulanacak olan veli görüşme saatleri, sınıf öğretmenlerimizin branş öğretmenlerinin derslerine girdiği zaman içerisinde değerlendirlmek üzere belirlenmiştir.Velilerimizin Belirtilen gün ve saatlere dikkat etmeleri önemle hatırlatılır.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla okulumuzda çalışan tüm bayan arkadaslarimiza çiçek takdim edilerek kutlanmis oldu.Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar günü, okulumuzda çalışan tüm kadınlarimiza çiçek ikram edilerek kutlamis olduk.Tüm kadınlarımızın günü kutlu olsun.

Mrt

06/03/2024 tarihinde planlanan "DEPREM TAHLİYE TATBİKATI" okulumuz personel ve öğrencileri tarafından gerçekleştirildi.Plan doğrultusunda ilk siren ile birlikte öğrencileriN. ÇÖK - KAPAN - TUTUN haretlerini kavramaları ve amacına uygun bir şekilde sınıf ve okulu terk etme tatbikatı yaptırılmıştır.

MY FUN SCHOOL

Ortaklığını okulumuz öğretmenlerinden Pınar EZEL'in yürütmekte olduğu MY FUN SCHOOL (MFS) isimli uluslararası eTwinning projesi Türkiye, Romanya, Bulgaristan ve Azebaycan'dan oluşan 15 ortak ile Şubat ayı itibariyle etkinliklerine başlamıştır. Proje pano, logo , broşür ve afişleri hazırlanmış ,online öğretmen toplantısı, kelime bulutu, cahtter pıx aracı ile öğrenci tanıtımı, dünya masal anlatma günü, güvenli internet günü rap şarkısı etkinlikleri gibi etkinlikler yapılmıştır. Eğlenerek öğrenmeyi amaçlayan projede eğlenerek öğrenme, olumlu sınıf iklimi, veli-öğretmen-öğrenci işbirliği destekleyen pek çok etkinlik yapılması planlanmaktadır.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, projede başarılar diliyoruz.

Şbt

Kayseri Büyükşehir Belediyesi AFET İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde görevli AFAD yetkilieri tarafından öğrencilerimize yönelik"Afet Eğitimi ve Psikolojik Sağlamlık" konularında okulumuz konferans salonunda bilgilendirme samineri verildi.Yetkililerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3-C sınıf öğrencilerinin hazırlamış olduğu "Akran Zorbalığı Pandomim" gösterisi okulumuz konferans salonunda öğrenci ve öğretmenlerimize sunulmuştur. Bu etkinlik ile öğrenciler arasınada akran zorbalığının ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmaları, empati kurmaları amaçlanmıştır. Etkinliğin gerçekleşmesine katkısı bulunan okulumuz öğretmeni Mehmet ERGÜN' ve öğrencilerine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Ekm

Okulumuz öğrencileri Kayseri Bilim Merkezine ziyarette bulunarak,eğlenerek öğrenme yöntemi ile bilgi ve becerileri geliştirmek üzere ziyarette bulunmuşlardır.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin katılmış olduğu "Minik Eller Deney" yarışmalarında elde ettikleri kupa ve katılım belgeleri okulumuzda düzenlenen törenle sahiplarine teslim edildi. Kupa ve katılım belgesi alan öğrencilerimizden destek ve emeklerini esirgemeyen veli ve öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunar, öğrencilerimizin başarılarının devamlı olmasını dileriz.